Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0kr

Om oss

Foliatec.se

Appelt Styling AB

Ljusstöparegatan 12

412 61  Göteborg

Telefon 031-18 80 87

e-mail: info@folitatec.se

 

[FOLIATEC KATALOG]

I mer än 30 år har Foliatec.com i Tyskland varit med om att sätta standarder för design och kvalitet av styling till bilar.

Foliatec.se är idag importör och distributör av alla produkter från FOLIATEC Böhm GmbH & Co. Vertriebs KG som produseras i Tyskland.

Foliatec.com är pionjerer inom tonad film och blev först kända för sin pålitlighet och höga kvalitet när produkterna kom under 80-talet. Detta har man fortsatt med att hålla högst, och anses idag vara de bästa produkterna på marknaden. Hög kvalitet och enkelthet i att applicera är vad som kännetecknar alla produkter från Foliatec.com. Tillsammans med sina poplära bilfolie har Foliatec.com fortsatt utveckla innovativa filmer, färg, spray och tillbehör för individuell bilstyling. Foliatec.com hjälper dig att vara annorlunda, och sätta din egen prägel på din bil, motorcykel eller annat som du kan använda produkterna till.

Användningen av Foliatec.com orginalprodukter har visat sig populära inte bara inom bilindustrin. Det är bara fantasin som beägransar användingen av Foliatec.com universella produkter. Den populära Sprayfolien till fälgar, speglar, cyklar, skateboard, trädgårdsmöbler eller annat i hemmet, är en enkel, rolig och billig sprayfolie för många olika områden.

Att uttrycka det individuella har aldrig varit enklare. Foliatec.com bevisar med den bredden i användningen av sina produkter att man sätter en standard för att möta just dina behov, och utmärker sig genom hög kvalitet, enkelhet, och rimligt pris. Var annorlunda och sätt just din prägel på det som representerar just dig. Be Different!

Intresserad av våra produkter, tag en titt i vår online-shop, eller tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett e-mail.

 

Välkommen till Foliatec.se